Måndagen den 19:e Mars presenterar vi 3st helt Nya Lagringsenheter

OBS! Notera: Måndagen den 19:e Mars presenterar vi 3st helt Nya Lagringsenheter med det spännande och supersnabba USB3 Gränssnittet samt 1st med Combo eSATA+USB3.

Det blir bla 2,5″ Portabla enheter som är i Aliminium rakt igenom och stöd för 1TB 2,5″ diskar! En ny generations 3,5″kabinett/diskar släpps som stödjer 3TB Hårddiskar. För dig som arbetar med Foto, DV, HDV kan nu få prestanda och stora lagringsmöjlligheter på ett enklare sätt.

1) 2012-03-12

Vi kommer inom loppet av några veckor släppa en helt Ny 8G FC (Fibre Channel) och 10G iSCSI RIAD Storage med plats för 24st Hårddiskar!

RAID 8G &10G

Denna nya enhet är spännande på så sätt att upp till 8st Mac eller PC användare kan vara anslutna Direkt mot enheten och arbeta med olika applikationer samtidigt (simultant) i full fart. Man slipper med andra ord FC switchar etc. Dessutom blir detta en sk Green Storage enhet för dig som är Miljömedveten då vi har fått ned dess energiförbrukning med 80% jämfört med tidigare enheter eller andra liknande på marknaden.

Säkerhetsnivån går ett steg längre med bla:

– Batteri fri Cache Back Up

– Aktiv till Aktiv Controller (Dual) Stöd

– Aray Baserad Snapshot

– Remote Replication

– Array Recovery Mechanism

-mm

Vi kommer inom kort att lägga upp mer information på vår hemsida så håll koll på denna nya spännande Storage Enhet.

2) 2012-03-01

Helt Ny SAN Ready Storage med senaste 8Gb FC

Under v11 börjar leveranser av denna kraftfulla Storage Enhet. 16Bay med stöd för både SAS/SATA diskar.

Senaste Hybrid Controllers:

4x 8Gb FC + 2x 1Gb iSCSI per controller, iSCSI interface for remote replication

RAID & Volume

– RAID level 0, 1, 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60, JBOD, NRAID
– Up till 1024 logical volumes
– Up till 16 hard disk drives per volum grupp
– Global & dedikerad hot spare
– Write-through eller write-back cache policy
– Online volym expansion
– Instant RAID volym tillgång
– Auto volume rebuilding
– On-line volym migration utan system down time

Vårt mål med utökningen av avancerade Storage Enheter är att vara den leverantör som erbjuder mest i form av teknik, men eXitData skall samtidigt vara den mest prisvärda leverantören på marknaden.

3) 2012-02-13

S-Dock+

Vi uppdaterar och ersätter vår befintliga S-Dock (sk Docknings station) med nya S-Dock+. Nya S-Dock+ har USB3 samt OTB (One Touch Back Up) vilket gör den ännu snabbare (5Gbps) samt så får du möjligheten att kunna göra Back Up på ett snabbt och smidigt sätt. Enheten är en liten snygging med OTB knappen i fronten och den hanterar både 3,5″ och 2,5″ SATA I/II diskar.

S-Dock+ släpps under v9-v10 och preliminärt pris blir ca 431kr (ex.moms)

4) 2012-02-06

Ny Hårddiskdockningsstation med Klon stöd!

Vi släpper ny HDD dockningsstation med plats för 4st diskar som klarar 12TB samtidigt och med fullt Kloningsstöd. Perfekt för dig som arbetar i testlabb, Gör Masterkopior, kopiear flera diskar samtidigt mm, mm. Obs! OTB (One Touch Back Up) inbyggt samt LED. Läs mer under vår länk Händelser.

5) 2012-01-30

FireLINK PCI 400DV

Vi släpper Firewire PCI kort för DV. FireLINK 400 DV är originalkortet som Pinnacle systems bundlade i sina DV paket innan de blev uppköpta av Avid. Detta DV kort är För dig som söker ett riktigt bra Firewirekort för att hantera I/O Capture.

6) 2012-01-23

Nu är våra nya Storage SAS RAID enheter klara för leverans. Vi har 2st nya enheter som är sk 8 torns chassi och med plats för 24TB! Priser från 9.998kr (ex moms) är nog det bästa du kan hitta på marknaden. Läs mer på sajten under Lagring – RAID

Prestanda på över 400MB/s och när de länkas ihop med flera enheter nås upp till ca 880MB/s

OctaRAID SAS/SATA

7) 2012-01-16

10m Firewire kabel för Hasselblads Nya H4D på 200Megapixlar finns nu för omgående leverans. Kablarna är 100% anpassade för Hasselblad och kontaktypen är eXitData´s egna som inte belastar kamerans elektronik.

8) 2012-01-09

Nya 10meters USB kablar för Canon MK III, EOS 5/7D (mfl) samt Nikons D3X är klara för leverans i Februari. Kablarna har nogrannt testats av Proffs och enligt dom är detta det bästa dom provat. Vi kan bara hålla med då vi inte sparat in på något. eXitData designar och bygger sina egna kablar med en specifikation som överstiger normerna.

Postens Levandejulkort http://www.levandejulkort.se är något så unikt att du kan “Live” titta på tomtens Renhage och Fota dina egna julkort precis det ögonblicket som du själv vill. Det är upp till 5st HD kameror som strömmar video direkt till din dator. Ett härligt projekt och ett nytt sätt att skicka unika julkort till vänner, kollegor, släkt mfl.

eXitData är leverantör utav tekniken för överföring av den strömmande videon. Vi på eXitData utvecklar, designar enligt våra kräsna kunder världens bästa kablar och Boosters. Med dom extrema krav som ställs på ett sådant projekt för att överföra HD video Live 24 timmar per dygn i temperaturer ned till -30° Celsius gäller det utrustningen fungerar till 100%.

eXitData´s HDMI Kablar och Boosters (förstärkare) är byggda för att hantera temperaturer mellan +80°, ned till -30° Celsius utan mankemang. Att allt sedan fungerar med HD kvalitet gör oss  rätt så unika.

Varför inte besöka Posten, http://www.levandejulkort.se och skicka dina egna tomtebilder till människor du tycker om.