släpper vi två helt nya och praktiska sk Hårddiskboxar

Under v16 släpper vi två helt nya och praktiska sk Hårddiskboxar som ger ett utomordentligt skydd.

hdboX 35 är en praktisk sk skyddsbox för 3,5″ hårddiskar och kommer attt komma i en uppsjö av färger. hdboX35 skyddar mot damm, stötar, vätska och din hårddisk sitter fast ordentligt inuti boxen. Dom är stapelbara och det finns etiketter på boxen som du kan skriva just den information du vill för att underlätta din arkivering. Då boxen kommer i olika färger blir det enklare också för dig att sortera informationen efter färger. Du kan även skriva direkt på boxen eller klistra på egna etiketter. Vi har designat hdboX35 för att klara hur många i och urtagningar som helst utan att dess tåliga struktur viker ned sig.

Priset då? endast 79kr (exkl. moms)

hdboX35-4 som syns nedan på bild har mycket gemensamt i designen med hdboX34 men denna box klarar av att sortera 4st 2,5″ diskar i en och samma box!

För dig som har behov av att spara alla dina 2,5″ diskar i en säker och praktiskt låda är denna box mycket lämplig. Kommer i massor av färger och du kan skriva direkt din information på dess etiketter. Givetvis är även dessa boxar stapelbara, dammskyddande, stötskyddande etc. Du kan med andra ord lägga in 4st 2,5″ hårddiskar i en hdboX35-4. Det blir inte bara mer ekonomiskt för dig utan dessutom praktiskt. Priset då? Endast 99kr (ex moms)