“FIRECABLE PRO DV – 20M”

“FIRECABLE PRO DV – 20M”

480 kr Exkl. Moms

Compare
Artikelnr:254.
Product Description

FireCable Pro – DV iLINk 20m

FireCable Pro - DV iLink 20m 

 

FireCable Pro DV iLink 20m är en 4-4 pins Firewire kabel (sk iLink) för dig som arbetar med Digital Video och vill kunna ansluta DV kameror upp till 20m ifrån datorn och strömma Video.

 

FireCable Pro-DV är speciellt utvecklad just för Digital Video (DV) och klarar 400 Mbps prestanda vid anslutning till din Firewire baserade dator (eller via Firewire kort). Kabeln är utav väldigt hög kvalitet och är trippelavskärmad och försedd med Molex kontakter.

 

Med dess längd på hela 20meter har du större frihet att placera din kamera just där du vill ha den och du kan till och med dra kabeln i sk "ränna" till ett annat rum.

 

För att reducera problemen med Elektrisk interferens som kan uppstå har vi byggt in dubbla magnetavskärmare mot just EMI/RFI. Vi har utöver detta dubbla AL folie för att skärma av kabeln rejält och givetvis är alla våra kablar ROHS godkända. Kabeln klarar dessutom dom Svenska brandkraven

 

Magnetavskärmning

Vi använder dubbla (2X) magnetavskärmare på FireCable Pro-DV för att ta bort RFI störningar. Dessa magnetavskärmare är gjutna direkt på kabeln för bästa effekt.

Fördelen med att använda magnetavskärmare är att upprätthålla en jämnare och bättre kontakt med dina enheter utan att de störs ut av andra frekvenser i rummet av övrig utrustning.

 

 

Mjuka kablar

FireCable Pro-DV har ett yttre mjukt PVC lager som gör att kabeln blir följsam, dock får man inte glömma att 20m är långt. Genom att konstruera kabeln på detta sätt kan du enklare arbeta på långa avstånd mellan din DV kamera och datorn.

 

Trippelavskärmade

Alla våra Firewire kablar är trippelavskärmade och detsamma gäller för FireCable Pro-DV. Genom att konstruera en rejäl avskärmning undviker man störningar som kan göra att överföringen inte lyckas.
Med våra kablar kan du alltid vara säker på överföringen av din DV film sker korrekt.

 

 

Syrefri Koppar

Alla våra kablar produceras med den högsta koppar kvalitén som går att få. Vi använder strikt enbart syrefri koppar rakt igenom för att kunna garantera att du får högsta kvalité. Ju bättre koppar kvalitét desto bättre blir överföringen i kabeln.

 

 

Svensk Design och konstruktion
Vi designar och konstruerar alla våra kablar själva. Vi kompromissar aldrig när det gäller design och material för att alltid kunna ge dig rätt produkt för ditt arbete.