“HISPEED CABLE USB A-B 10M”

“HISPEED CABLE USB A-B 10M”

240.00 kr Exkl. Moms 120 kr Exkl. Moms

Compare
Artikelnr:2949.
Product Description

HiSpeed Cable USB A-B 10m

HiSpeed A-B 10m
USB2 A-B 10m

10meters USB kabel
Detta är USB2 kabeln för dig som tröttnat på korta kablar. Denna premiumdesignade USB kabeln är inte bara en av världens längsta utan en av marknadens bästa. Svensk Design och konstruktion och med inbyggda funktionär som är unika.

HiSpeed Cable med typ A-B kontakter är designad och konstruerad i Sverige. För första gången utan dyra förstärkare kan du ställa dina USB2 enheter med B-kontakt hela 10meter ifrån själva datorn. Med sin typ B kontakt innebär det att du kan ansluta tex skrivare, scanners, mätutrustning eller andra B-enheter riktigt långt bort.

Alla HiSpeed Cables har unika egenskaper som gör dom till en av marknadens bästa. Dess längd är en sak för sig, kablarna utrustas dessutom med dubbla magnetavskärmare med olika frekvensområden som eliminerar det mesta av RFI vilket i sin tur ger en mycket mer stabil dataöverföring. Syrefri koppar används rakt igenom och i ett väl trippelavskärmat lager som isolerar. Kontakterna är helt guldpläterade in som utvändigt (30U) för att ge den allra bästa kontakt mellan enheten och datorn. ett yttre mjukt PVC lager gör kabeln följsam utan att bli för mjuk. Alla ändar är förstärkta för att vridningsolyckor skall undvikas. Givetvis klarar alla HiSpeed kablar de allra hårdaste miljökrav (sk ROhs) och klarar även kraven vid brand.